icon-arrow-right
HomeActiviteiten

Activiteiten

Romers Grondstoffen is centraal gelegen in het Rotterdamse Havengebied. Vanaf onze locatie aan de Merseyweg leveren wij grondstoffen voor de bouw- en infraprojecten in de regio.

5417

De producten worden veelal per schip aangevoerd. Het lossen van deze schepen gebeurd in eigen beheer. We slaan de producten op in diverse depots op het terrein of voeren deze direct via astransport af naar de projecten. Naast het leveren van producten, verzorgen wij ook het lossen van schepen met grondstoffen voor derden. Hiervoor beschikken we over een loswal waar binnenvaartschepen van max. 110 meter probleemloos aan kunnen meren. De maximale capaciteit voor het lossen van schepen ligt op ca. 4000 ton per dag. Het transport van producten naar de toepassingslocatie kunnen wij ook verzorgen. We beschikken over een 60 tons weegbrug, waardoor ook de hoeveelheidbepaling altijd door weegbonnen gegarandeerd is.

Op het terrein beschikken wij over diverse opslagdepots. Hierdoor is het mogelijk om tijdelijk vrijgekomen partijen in opslag te nemen en later weer terug te leveren. Daarnaast bemiddelen we in de afzet van vrijkomende partijen zand, grond en funderingsmateriaal voor derden.

+